side-area-logo

Marika Suopohja

Parturi-kampaaja, muotisuunnittelun maisteri, meikkaaja, BC-värikonsultti

Olen ollut onnekas saadessani kasvaa luovassa ympäristössä, jossa olen saanut toteuttaa luovuuttani käsitöiden, musiikin, tanssin ja taiteiden parissa. Ympäristössä, jossa muotojen ja värien kauneus sekä niiden yhdistäminen ja työstäminen ovat rohkaisseet minua uskomaan itseeni, löytämään oma tapani työstää luovuutta ja luottamaan omiin visioihini.

Aloitin urani Italian Firenzessä, Toscanan sydämessä, missä opiskelin neljässä vuodessa muotisuunnittelun maisteriksi Accademia Italiana di Belle Artessa. Intohimoni muodin luomiseen, ja sen yhdistäminen hiusmuodin ja kokonaisuuksien suunnitteluun, innoittivat minua perustamaan oman yrityksen vuonna 2010, joka kantaa nyt nimeä Hiusmuotoilu Studio1.

Parturi-kampaajaksi opiskelin parturi-kampaaja ja meikkaaja-gurun, loistavan taiteilijan, Risto Helinin opastuksella oppisopimuskoulutuksessa, joka toteutettiin yhteistyössä Pasilan ammatillisen oppilaitoksen (nyk. Stadin ammattiopisto) kanssa. Kättentaitojani matkalla on värittänyt myös kampausten Suomen mestari, kampaaja-mestari Terttu Koljonen.

Koen, että aiempi kokemukseni tanssin, muotisuunnittelun ja taiteen parissa ovat kehittäneet visuaalista näkemystäni myös hiusmuodin ammattilaisena.

Lisäksi olen onnekseni löytänyt itseni tilanteista, joissa olen joutunut toimimaan oman mukavuusalueeni ulkopuolella—kykyni katsoa asioita monista eri näkökulmista on kehittynyt matkatessani maailmalla työn, huvin ja koulun merkeissä. Olen saanut mahdollisuuden ymmärtää erilaisuuden merkityksen, sen rikkauden ja tärkeyden työskennellessäni ihmisten kanssa.

Nämä arvot, yhdessä tekijöidemme sekä tyytyväisen asiakaskuntamme* kanssa muodostavat myös Hiusmuotoilu Studio1:n sydämen.

Haluamme jatkossakin taata laadukkaat ja monipuoliset hius- ja kauneusalanpalvelut, ja myös sen vuoksi koko tiimimme päivittää ammattitaitoaan säännöllisesti. Kaikki kampaajamme ovat suorittaneet muun muassa L’Oréalin korkeimman mahdollisen koulutustason (L’Oréalin Special Colorista -sertifikaatti), joka takaa asiakkaillemme ammattitaidolla tehdyt hiustenvärjäyspalvelut.

Omalta osaltani uusin koulutukseni muodin ja kauneuden puolella ovat tyyli -ja värianalyysit, jotka täydentävät palveluvalikoimaamme muun muassa paljon kysyttyjen muodonmuutosten osalta.

Lämpimästi tervetuloa Studiolle!

 

* Liikkeemme on valittu mm. Kauneus- ja terveys -lehden lukijaäänestyksessä yhdeksi Suomen top 18 -kampaamoista vuonna 2015.


Portfolio